Over Soul Summits

Wake-up call

Ik voel de tranen opwellen, terwijl haar woorden een doordringende steek in mijn hart achterlaten. Blond, onnatuurlijk kort haar. Lichtgroene ogen gevuld met tranen en paniek. Een gloednieuwe trouwring om haar vinger. Het zal de laatste keer zijn dat ik haar spreek. Ze is uitbehandeld en zal met haar 28 jaar nog hooguit een paar maanden te leven hebben. Twee maanden geleden trouwde ze met haar grote liefde. ‘Omdat ik de rest van mijn leven met hem had willen delen. Ik heb blijkbaar niets te zeggen over hoe lang dat leven is, maar ik kan er wel voor kiezen om hem dat te laten weten.’ We weten allebei dat dit ons laatste gesprek is. Zodra ze het ziekenhuis verlaat zal ik haar niet meer zien. En dan spreekt ze met verstikte stem en met woede in haar ogen die ene zin die mij ongekend diep raakt: ‘Hoe kan ik nou doodgaan als ik niet eens de kans heb gekregen om te leven?’

Over Linda

Hoi, ik ben Linda! Vrouw, moeder, trailrunner, geestelijk verzorger, Desire Map Facilitator, het meisje met de roze nagels en ontdekkingsreiziger – op alle vlakken van het leven.

 

Jarenlang hielp ik mensen in het ziekenhuis volhouden, keuzes maken en afscheid nemen van het leven op de meest intense en kwetsbare momenten. Dag in, dag uit sprak ik met hen op het moment dat door ziekte alle zekerheden wegvielen en er geen pasklare antwoorden meer waren. Ik bracht rust en helderheid als mensen niet meer wisten hoe het verder moest. Het viel me op dat mensen die wisten wat belangrijk voor hen was in het leven veel sneller een nieuwe balans vonden. En toen kon ik zelf niet langer om de belangrijkste les heen die ik in al die jaren leerde:

 

”Life is too short & unpredictable not to live it exactly as you please.”

 

Ik voelde dat ik niet leefde zoals ik wilde. Maar ik wist ook niet wat ik wél wilde, laat staan hoe ik dat moest doen. Ik verkeerde in een constante staat van lichte paniek. En elke dag werd ik gedwongen om die angst recht in de ogen te kijken in mijn werk. Het onvermijdelijke gebeurde: ik kreeg een burn-out. Maar vanaf dag één wist ik dat dit mijn wake-up call was.

 

Alles wat ik de afgelopen jaren had geleerd begon ik voor het eerst op mijzelf toe te passen. En eindelijk vond ik de sleutel om écht te leven: mijn verlangens. Voor het eerst gaf ik mijn gevoel voorrang op mijn verstand. Ik moest dingen toegeven over mijzelf die ik niet eerder wist. Ik maakte keuzes waarvoor ik eerder te bang was. Ik deed dingen waarvan ik tot dan toe alleen maar durfde te dromen. De weg was uitdagend, avontuurlijk en boven alles: enorm bevrijdend. Toegeven aan mijn verlangens voelde zó goed. Ik lakte mijn nagels roze. Ik deed wat al jaren bovenaan mijn lijst met dromen stond: rennen over de Mont Blanc. En toen ik daar, tegen alle verwachtingen in, bovenop die berg stond, wist ik dat het tijd was om een andere droom te realiseren. Ik zegde mijn baan op en Soul Summits werd geboren. En nu is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen ontdekken wat echt leven voor hén is. 

 

Dit is mijn enige kans om te leven zoals ik wil – en dat is precies wat ik van plan ben. En jij?

 

Met behulp van een methode van Danielle LaPorte die wereldwijd en in mijn eigen leven revolutionair blijkt te zijn help ik anderen hun kernverlangens te ontdekken: The Desire Map. Met deze methode leer je gestructureerd ontdekken hoe jij je wilt voelen in je leven én hoe je dat realiseert. En voor mij is er geen mooier moment dan de verrassing in je ogen te zien. De ontroering en ontlading. De herkenning. En het plezier dat je voelt als je je eindelijk herinnert wie je bent. En hoe je vanaf nu gaat leven.

 

Because in life, it’s all about desire. 

 

Dus eigenlijk zijn er maar vier dingen die je over mij moet weten. Mijn kernverlangens.

Dit is wie ik ben. Dit is hoe ik mij wil voelen. Dit is hoe ik leef. Here we go.

 

JOY. 

Geluk, genot en plezier creëren in alles wat ik doe.

Joy is the most magnetic power in the universe.

 

FREE. 

Onafhankelijk en vrijgevochten leven zoals bij mij past.

Free your mind and the rest will follow.

 

EXPANDING. 

Continue ontdekken, groeien en ontwikkelen – persoonlijk en professioneel. 

Limits are for stretching. 

 

CREATIVE.

Authentiek, kleurrijk & onconventioneel leven en werken.

A sophisticated bending of the rules of convention.
 

Over Soul Summits

SOUL.

je ziel, kern of essentie 

én de muziek waar ik het allerliefst naar luister en op dans

 

SUMMITS.

een bijeenkomst, overleg of samenzijn

toppunt, hoogtepunt of summum

bergtop of piek

 

 
Soul Summits is een plek van inspiratie en inzicht om voluit te leven. Het is een plek voor jou als je:
 
  • niet langer wilt leven met de angst dat je leven aan je voorbij gaat, maar er alles uit wilt halen – zoveel mogelijk geluk, voldoening & plezier

 

  • klaar bent om de sleutel te ontdekken om voluit te leven: je verlangens

 

  • niet alleen wilt dat je leven er leuk uitziet, maar vooral wilt dat het goed voelt – dat je trots bent op wie je bent en wat je doet

 

  • een positief verschil wilt maken in de wereld op een manier die bij jou past

 

  • elke dag inspirerende & praktische keuzes wilt maken waardoor je al je potentie gebruikt 

 

  • geen bezwaar hebt tegen terugkerende verhalen over bergen & andersoortige avonturen 

Geen idee hoe je je wilt voelen? Ontvang elke twee weken een verlangen en ontdek het!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.